$type=ticker$meta=0$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home$hide=mobile

De Regal Zero: de multifunctionele kleuring

De Regal Zero is een multifunctionele kleuring, die toelaat een 360 graden (colour performance) kleurservice aan te bieden in de kapsalon. De Regal Zero is een permanente kleuring, dit wil zeggen dat het een blijvende, definitieve kleuring van het haar is. De permanente kleuring heeft als basis verschillende kleurende pigmenten, uitgekozen aan de hand van de tinten.

ZERO PPD
De Regal Zero formule bevat géén PPD (Paraphenylendiamine), maar kleurende, vernieuwde pigmenten die in een specifiek verband staan en de PPD vervangen. De PPD kan in sommige gevallen verantwoordelijk zijn voor allergieën.

ZERO AMMONIA
Het oxidatieve proces dat de kleurende pigmenten ondergaan, zet ze om in meer complexe kleurstofmoleculen. Deze variabele oxidatiereactie is afhankelijk van verschillende factoren, met name de alkaliniteit van de basis. Regal Zero is niet basische gemaakt met Ammoniak, dit levert een geparfumeerde cosmetische kleur, in staat om een evenwichtige verzadiging en oxidatie van kleurpigmenten te spelen in het haar. Deze pigmenten, opgenomen in de basis of verdund, vormen een emulsie die gemakkelijk aangebracht en verdeeld kan worden op het haar. Een belangrijke handeling voor een perfect resultaat.



5 RODE VRUCHTEN
Voor de behandeling van het haar, werden zorgvuldig de extracten van 5 rode vruchten: aardbei, framboos, granaatappel, kers en bosbes geselecteerd. De plantaardige extracten zijn een natuurlijke bron van gezondheid en schoonheid.

  • Aardbei is een natuurlijk antioxidant. Het bestaat voor 90% uit water en bevat specifieke enzymen om het metabolisme van de vetten te activeren en het bevordert de cel vernieuwing.
  • Framboos is een belangrijke bron van: minerale zouten, kalium, fosfor, ijzer, magnesium, natrium, zink, mangaan, koper, calcium en van de vitaminen: A, B1, B2, B3, B5, C, E, K en J. Ook is het een uitstekende natuurlijke hersteller.
  • Granaatappel heeft zoals de aardbei, een antioxiderende werking en ook een antibacteriële werking.
  • Kers is zeer rijk aan proteïnen en suikers. Ook bezit de kers een goed assortiment van organische zuren, wat belangrijk is voor het evenwicht van de zuur-base. Het heeft een revitaliserende werking.
  • Bosbes is rijk aan anthocyanen en polyfenolen die een rustgevende werking hebben voor een geïrriteerde hoofdhuid of een hoofdhuid die gevoelig is voor roodheid.
5 NATUURLIJKE ELEMENTEN
  • Kasjmier dat hoofdzakelijk uit Keratine bestaat, voert een revitaliserende werking uit door de structuur van het haar sterk en vitaal te maken. Verrijkt met Vitamine E en Panthenol wordt het haar zacht en glanzend.
  • Lijnzaad bevat belangrijke percentages vetzuren (OMEGA 3), die bevatten antioxiderende bestanddelen. De proteïnen, lipiden, lenolzuur, vezels en lignine bevatten verzachtende bestanddelen die het haar glanzend en zacht maken.
  • Bijenwas is een natuurlijk verdikkingsmiddel en zorgt voor de zachtheid en de schoonheid van het haar.
  • Soja is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren die de elasticiteit van de hoofdhuid en het haar verbeteren. 
  • Zijde bevat 2 belangrijke proteïnen: Fibroin en Sericine. De specifieke eigenschap van deze proteïnen is dat zij een bescherming creëert, door zich vast te hechten op de keratine van het haar, dat dankzij de moleculaire vorming een hydraterende werking heeft, ook tegen veroudering werkt en een verzachtende invloed heeft. Het haar ziet er glad en zijdeachtige uit.

5 ESSENTIËLE OLIËN
De essentiële oliën  van de Calendula, Jojoba, Rijst, Kokosnoot en Amandel, spelen een belangrijke rol in de formule van de Regal Zero, door ervoor te zorgen dat er een perfecte emulsie blijft in de base en de exacte waarde van HLB (hydro balans lipide) behoudt. Dit is een essentiële factor om het verspreiden van de kleurende producten te vermakelijken. Dit mechanisme heeft als eindresultaat dat het haar gelijkmatig gekleurd is en een perfecte glans geeft, van de wortels tot de punten. De Triterpenen, Fytosterolen, Flavanoids dich zich in de Calendula olie bevinden, hebben een verzachtende en beschermende werking. Ze beschermen de hoofdhuid tijdens de inwerktijd. De onverzadigde zuren en Alkali die zich in de Jojoba olie bevinden, zorgen voor een bescherming tegen de zonnestralen. De Arginine die zich in de rijstolie bevindt, is een natuurlijk aminozuur en is vergelijkbaar met haar keratine, het herstelt het evenwicht dat verstoord wordt door de oxidatie van het kleuren.  De Laurinezuur, oliezuur, linolzuur en de palmitinezuur die zich in de kokosolie bevinden, geven het haar volume en volheid. De koolhydraten, proteïnen en minerale zouten, die zich in de amandelolie bevinden, hebben een verzachtende, kalmerende en voedende werking. Dit is uitermate geschikt voor dof en broos haar.


5 ACTIVATIE SYSTEMEN
Een zeer belangrijke rol in de werking van kleuringen en permanenten wordt bepaald door oxidanten en activatoren. Regal Zero is een multifunctioneel en innovatief product. Met het juiste gebruik van 1 van de 5 activatie systemen, kan er met een 360 graden kleuring een  resultaat worden verkregen die voldoet aan de behoeften van de markt, de huidige en toekomstige vraag naar mode. Deze 5 activatie systemen die in een perfecte synergie werken met de kleurende base, ontwikkelen 5 verschillende acties.   
  • BALANCE ACTIVATOR 20 VOL. 6% zorgt voor de balans van de dekking, het verlichten en het behouden van de pigmenten.
  • HIGH LIGHT ACTIVATOR 30 VOL. 9% dient om te verlichten en om de schitterende reflets beter te doen opvallen, maar houdt rekening met de toon hoogte.
  • ULTRA LIGHT ACTIVATOR 40 VOL. 12% dient om extra te verlichten, neutraliseren en reflets te geven. 
Buiten deze 3 primaire functies zoals een permanente kleuring, oefent Regal Zero nog 2 andere functies uit: Mask & Shade.
  • MASK ACTIVATOR 5 VOL. 1,5% om het grijze haar te bedekken, geeft hert haar glans en evenwicht. Ideaal voor het kleuren van mannenhaar en tijdelijke kleuringen (kleurshampoo).
  • SHADE ACTIVATOR 10 VOL 3% dient om intense reflets en compactheid van de kleur aan te brengen. Garandeert duurzaamheid en dekking.

5 VOORDELEN
  • De natuurlijkheid: na de kleuring voelt het haar compact en zacht aan, alsof het natuurlijk haar is.
  • De intensiteit van de kleur op de haarstructuur blijft behouden ook na verschillende keren wassen.
  • De stabiliteit van de kleur blijft ongewijzigd, zonder ongewenste verkleuring
  • De uniformiteit van de kleur, van de wortels tot de punten, blijven na een kleuring glanzend en zijdeachtig.
  • De perfecte flet.

$type=two$cate=0$count=8$meta=0$p=1$show=/p/hergen.html

$type=one$h=300$c=5$meta=0$p=1$show=/p/video.html

$type=one$cate=1$c=10$meta=0$p=1$show=/p/professional-ha.html

$type=three$cate=1$count=9$meta=0$p=1$show=/p/special-effects.html

$type=one$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/permanent.html

$type=two$cate=1$count=9$meta=0$p=1$show=/p/haarkleuring.html

$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=one$count=9$meta=0$p=1$show=/p/shampoo.html

$type=one$m=0$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$cate=1$count=12$meta=0$p=1$show=/p/bes.html

$type=three$c=9$h=270$meta=0$p=1$show=/p/eigenschappen.html

$type=carousel$show=post

$show=home

Naam

archief,31,BES,17,blue line,1,faq,4,gold line,1,haarkleuring,6,hergen,7,in de kijker,85,nieuws,87,nieuwsbrief,4,permanent,3,pink line,1,professional hairfashion,1,red line,1,shampoo,3,silver line,1,special effects,6,video,3,violet line,1,
ltr
item
Bes Belgium: De Regal Zero: de multifunctionele kleuring
De Regal Zero: de multifunctionele kleuring
https://4.bp.blogspot.com/-NV_2bGOkLHU/WWBzYMC9cCI/AAAAAAAAAbs/1QZR1lXwnZk_ZIdtLf93NgtJrzb21XMXACPcBGAYYCw/s640/1%2BBES.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-NV_2bGOkLHU/WWBzYMC9cCI/AAAAAAAAAbs/1QZR1lXwnZk_ZIdtLf93NgtJrzb21XMXACPcBGAYYCw/s72-c/1%2BBES.jpg
Bes Belgium
https://www.besbelgium.be/2017/09/de-regal-zero-de-multifunctionele.html
https://www.besbelgium.be/
https://www.besbelgium.be/
https://www.besbelgium.be/2017/09/de-regal-zero-de-multifunctionele.html
true
7430533087948996834
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen bericht(en) gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy