$type=ticker$meta=0$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home$hide=mobile

Droom je van een lange haardos maar groeit je haar amper?



Wil je je haar laten groeien of droom je van een weelderige coupe en groeit je haar niet of amper? Dit is een gekend probleem, eentje dat we bij Bes Belgium oplossen met het Essential Activator Elexir van Hergen. 

R5 ESSENTIAL ACTIVATOR ELIXIR 50ml | Stimuleert de haargroei

Dit elixir is een mix van stimulerende, hydraterende en antioxiderende plantaardige oliën, die de bloedcirculatie reactiveren. Het R5 Activating Essential Elixir stimuleert de haargroei en vertraagt de vroegtijdige veroudering van follikelcellen. Bovendien voedt het elixir het haar en versterkt het de doorbloeding. 


Ga voor een intensieve behandeling van Hergen en laat je haar groeien! 

Bestel het Essential Activator Elixir: Stuur ons een mailtje

Producten in de Red line van HERGEN 




R1 DETOXING LOTION 100ml | Ontgift en zuivert 

De belangrijkste actie is om de hoofdhuid vrij te maken van residuen, radicalen en onzuiverheden die zouden voorkomen dat de actieve stoffen die vrijkomen uit klei en andere specifieke behandelingen de hoofdhuid binnendringen. Deze lotion heeft verfrissende, anti-oxiderende, antiseptische en antibacteriële eigenschappen.


R2 PURIFYING CONCENTRATE 1000ml 

Een specifiek concentraat dat de Active Clay activeert en verandert in een gladde crème. Dankzij de vitamines, mineralen, alfahydroxyzuren en natuurlijke extracten, verwijdert het schadelijke elementen op de hoofdhuid en het haar. De synergie bij vermenging met de klei zorgt voor een gunstig effect op de huid en geeft compactheid en lichtheid aan het haar.


R3 ACTIVE CLAY 40g | Los alle huid- en haarproblemen op

De Actieve Klei lost veel afwijkingen van de huid en de haarproblemen op. De kleine kleideeltjes worden geactiveerd door de gecombineerde werking met het Purifying Concentrate. Deze deeltjes hebben het vermogen om het zuiverende concentraat gemakkelijk te absorberen en transformeren alles in een homogene en 'vormbare' crème goed aan de huid kan hechten en je gemakkelijk over het haar kunt verspreiden.




R4 ESSENTIAL PURIFYING ELIXIR 50ml | Zuiverend Elixir

R4 Hergen Essential Purifying Elexir heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Het vermindert de overmatige talgproductie en de vorming van dode cellen (roos). Over het algemeen reinigt en elimineert het de stank en de onaangename jeuk als gevolg van schilfering van de hoofdhuid.



R5 ESSENTIAL ACTIVATOR ELIXIR 50ml | Stimuleert de haargroei

Dit elixir is een mix van stimulerende, hydraterende en antioxiderende plantaardige oliën, die de bloedcirculatie reactiveren. Het R5 Activating Essential Elixir stimuleert de haargroei en vertraagt de vroegtijdige veroudering van follikelcellen. Bovendien voedt het het haar en versterkt het de doorbloeding.


R6 ESSENTIAL SCALP SOOTHING ELIXIR 50ml | Kalmeert de hoofdhuid 

Het R6 Essential scalp soothing Elixir is een mix van verzachtende en beschermende plantaardige oliën. De essentiële olie van lavendel, met zijn kalmerende eigenschappen, is een van de meest delicate en kalmerende oliën in de natuur.

R6 Hergen Essentiële kalmerende hoofdhuid Elixir  verlicht branderigheid, roodheid en jeuk als gevolg van irritatie en ontsteking van de hoofdhuid. 


R7 ESSENTIAL ENERGIZING AND REBUILDING ELIXIR 50ml | Stimulerend en opbouwend serum

R7 Hergen Essentiële energetische en herstellende Elixir bevat de Litsea Cubeba etherische olie, ook bekend als "Elixir of smile". Deze olie gaat hoofdhuid- en haarveroudering tegen, versterkt kwetsbare en verzwakte vezels en geeft droog en dof haar een glanzende helderheid. Het beschermt en herstelt de haarvezel door het diepgaand te voeden en te herstellen.


R8 SCALP SOOTHING GOMMAGE 100ml | kalmeert de hoofdhuid 

De R8 Scalp soothing gommage werd speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid. Dit product heeft een kalmerende werking: het isoleert en beschermt de hoofdhuid tegen mogelijke gevoelige reacties van elke chemische toepassing. 


R9 EXFOLIATING PEELING 100ml | Peeling van de hoofdhuid 

De R9 Exfoliating peeling is een ontsmettend en zuiverend product. Deze peeling verwijdert dode huidcellen, herstelt de hoornlaag en maakt de hoofdhuid glad.




Ga voor een intensieve behandeling van Hergen en laat je haar groeien! 

Bestel het Essential Activator Elixir: Stuur ons een mailtje

$type=two$cate=0$count=8$meta=0$p=1$show=/p/hergen.html

$type=one$h=300$c=5$meta=0$p=1$show=/p/video.html

$type=one$cate=1$c=10$meta=0$p=1$show=/p/professional-ha.html

$type=three$cate=1$count=9$meta=0$p=1$show=/p/special-effects.html

$type=one$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/permanent.html

$type=two$cate=1$count=9$meta=0$p=1$show=/p/haarkleuring.html

$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=one$count=9$meta=0$p=1$show=/p/shampoo.html

$type=one$m=0$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$cate=1$count=12$meta=0$p=1$show=/p/bes.html

$type=three$c=9$h=270$meta=0$p=1$show=/p/eigenschappen.html

$type=carousel$show=post

$show=home

Naam

archief,31,BES,17,blue line,1,faq,4,gold line,1,haarkleuring,6,hergen,7,in de kijker,85,nieuws,87,nieuwsbrief,4,permanent,3,pink line,1,professional hairfashion,1,red line,1,shampoo,3,silver line,1,special effects,6,video,3,violet line,1,
ltr
item
Bes Belgium: Droom je van een lange haardos maar groeit je haar amper?
Droom je van een lange haardos maar groeit je haar amper?
Stimuleer je haargroei met de Red Line van Hergen.
https://1.bp.blogspot.com/-OziAFAd9Tbc/X19RVvulRmI/AAAAAAAAPBE/GhMAGiYoff4tLoS93YYSuC826KnaoLpGQCLcBGAsYHQ/w640-h368/haar%2Bgroeit%2Bniet%2Bhergen%2Bstimuleer%2Bhaargroei.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-OziAFAd9Tbc/X19RVvulRmI/AAAAAAAAPBE/GhMAGiYoff4tLoS93YYSuC826KnaoLpGQCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h368/haar%2Bgroeit%2Bniet%2Bhergen%2Bstimuleer%2Bhaargroei.jpg
Bes Belgium
https://www.besbelgium.be/2020/09/stimuleer-haargroei-hergen-.html
https://www.besbelgium.be/
https://www.besbelgium.be/
https://www.besbelgium.be/2020/09/stimuleer-haargroei-hergen-.html
true
7430533087948996834
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen bericht(en) gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy